پرستار مراقبت از بیماران روانی
پرستاری: حرفهای با چالشها، فرصتها و نقش حیاتی در مراقبت از بیماران
پرستار، فراتر از یک شغل، یک خدمت انساندوستانه است که در آن فرد با دانش پزشکی، مهارتهای عملی و قلبی سرشار از همدلی، به بهبود و مراقبت از بیماران میپردازد. پرستار کسی است که در لحظات بحرانی همراه بیمار است، براساس تجویز پزشک با دقت شرایط جسمی و روحی او را پایش میکند و برای ارائه درمان بهینه با تیم درمانی همکاری میکند. او با نقشهای متنوع خود، از مدیریت داروها گرفته تا آرامشبخشی به بیماران، پل ارتباطی حیاتی بین علم پزشکی و نیازهای انسانی است. علاوه بر نظارت بر وضعیت جسمانی بیماران و اجرای دستورات درمانی، او به بهبود شرایط روانی و عاطفی آنها نیز توجه میکند. پرستاران در بخشهای مختلف مانند اورژانس، جراحی، و دیالیز مشغول به کار هستند و با همکاری نزدیک با پزشکان و دیگر اعضای تیم درمانی، بهترین خدمات را به بیماران ارائه میدهند.
پرستاری از بیماران اعصاب و روان نقش بسیار حیاتی در تضمین سلامت کلی افراد ایفا می کند. سلامت روان، که به رفاه روانی، عاطفی و اجتماعی فرد اشاره دارد، تأثیر عمیقی بر احساسات، افکار و رفتارهای فرد دارد. همچنین، این بخش از سلامت فرد بر نحوه تعامل او با دیگران، مدیریت استرس و فرآیندهای تصمیمگیری تأثیرگذار است. اهمیت پرستاری از این بیماران بهویژه در دنیای امروز، که عوامل متعددی میتوانند باعث اختلالات روانی و عصبی شوند، به مراتب بیشتر شده است. پرستاران با توجه به تأثیرات عصبی و روانی بیماریها، به طور مؤثری در افزایش کیفیت زندگی بیماران نقش دارند.
در این شرایط، پرستار باید بتواند اوضاع را به خوبی مدیریت کند و با واکنشهای مناسب و متفاوت، آرامش را به محیط بازگرداند. آگاهی نسبت به زمان، مکان و شخص را تشخیص موقعیت و یا جهت یابی گویند. در صورت داشتن اختلال در هر کدام از این موارد، باید دقیقا ثبت گردد که اختلال جهتیابی در کدامیک از این موارد است. مسخ شخصیت به معناي احساس جدایی از خود و غیر وقعی بودن می باشد؛ انگار که فرد از بیرون نظاره گر خودش است. مثلا فرد بعد از تجربه یک رویداد استرس زا احساس میکند که خودش نیست یا انگار از بدنش جدا شده است.
مجوزها و تاییدیههای ما میتواند شما را در اعتماد به خدمات سها طب یاری کند. سهاطب با بسیاری از بیمهها قرارداد دارد و با توجه به نوع بیمه شما هزینه دریافت میگردد. همچنین صدور فاکتور جهت استفاده از بیمه تکمیلی برای تمامی خدمات صورت میگیرد. هر چقدر اهداف و برنامه هاي بیمار با تواناییهایش هماهنگ تر باشد، قضاوت بهتر است. مثلا جالباسی را به شکل یک انسان و یا ریسمان را به شکل یک مار میبیند. بنابراین تفاوت ایلوژن و توهم در این است که در توهم بر خلاف ایلوژن، محرکات خارجی وجود ندارد.
اندازه گیری فشار ورید مرکزی CVP و روش های آن
– خودکشی در افرادی که از نظر اجتماعی منزوی بوده و سابقه خانوادگی خودکشی داشته اند بیشتر از حد معمول است. دارو درمانی و رفتار درمانی ،درمانهای موثر در اختلالات وسواسی جبری هستند. اختلالات فوبیک در تمام انواع خود ،تمایل به مزمن شدن دارند،عودهاب مکرر دارند و نسبت به درمان مقاوم هستند. علائم یا نشانه ها ی اضطرابی به صورت علائم جسمی و علائم روانی تظاهر میکنند. (قیافه گوش کردن به چیزی به خود گرفتن،با خود صحبت کردن یا خندیدن،متوقف شدن در وسط جمله،…)را مورد مشاهده قرار دهید تا از واکنشهای تهاجمی ناشی از دستوراتی که توسط توهم به فرد داده میشود ،به موقع جلوگیری شود. ۵- اختلال در مراقبت از خود(رعایت نکردن بهداشت فردی،ناتوانی در غذا خوردن،…).
- با عضویت در پنل کارفرمایان ایران استخدام و درج آگهی استخدام اطلاع رسانی جذب نیروی مجموعه شما از طریق راههای ارتباطی مختلفی به اطلاع افراد جویای کار میرسد.
- همچنین، پرستار باید از عوارض جانبی داروها آگاهی داشته باشد و به بیمار در مورد این عوارض آموزش دهد. {
- برای اینکه بتوانید از جدیدترین و بروزترین اخبار و اطلاعیههای استخدام پرستار در سازمانهای دولتی و بخش خصوصی مطلع شوید کافیست به عنوان کارجو در سایت ایران استخدام عضو شوید. |}
- پرستاری از بیماران اعصاب و روان نیازمند آموزشهای تخصصی و علمی است. {
- پس از آن، بررسیهای لازم را برای خلق عاطفه، تفکر، ادراک، قضاوت و جهتیابی انجام دهید. |}{
- این حمایتهای روانی میتواند به بیماران کمک کند تا احساس امنیت بیشتری داشته باشند و بهبودی بیشتری را تجربه کنند. |}
آنها با ارائه آموزشهای بهداشت روانی، تشویق به فعالیتهای سالم، مراقبت از سبک زندگی و مدیریت استرس، به افزایش سلامت عمومی بیماران کمک میکنند. یکی از ارکان مهم پرستاری از بیماران اعصاب و روان، آموزش به بیماران و خانوادههای آنان است. پرستاران با ارائه آموزشهای لازم، خانوادهها را در جهت مدیریت بهتر وضعیت بیمار راهنمایی میکنند و به آنها کمک میکنند تا با شرایط روحی و روانی بیمار بهتر سازگاری پیدا کنند. این آموزشها میتواند شامل نحوه رفتار با بیمار، مدیریت علائم بیماری و راهکارهای مقابله با استرس باشد. آموزش به بیماران و خانوادهها یکی از مهمترین جنبههای مراقبت پرستاری است. پرستاران اعصاب و روان میتوانند خانوادهها را در مورد بیماریهای روانی و نحوه مراقبت از بیمار راهنمایی کنند.
ترس از سخنرانی برای عموم و ترس از غذا خوردن در جمع نمونه هایی از فوبی اجتماعی هستند. مثلا فردی از سخنرانی در حضور دیگران میترسد،این ترس باعث می شود که نتواند هیچ کلمه ای را به زبان آورد.به این ترتیب به او ثابت میشود که نمیتواند سخنرانی کند . بیمار مبتلا به فوبی ساده با وجود یک شی خاص یا در موقعیتی خاص به طور شدید مضطرب میشود و تمایل دارد تا از آن موقعیت اجتناب نماید.در اغلب موارد اجتناب وجود دارد . مبتلایان به این اختلال هنگامیکه از خانه دور شده و در مکانهای بسته و یا موقعیت هایی که نمیتوانند به راحتی از آن رها شوند،دچار اضطراب می شوند. ۶- با بیمار مشاجره نکنید و اعتقاد وی را انکار نکنید بلکه شک منطقی در او ایجاد کنید .مثلا بگویید((قبولش برای من مشکل است)). ویژگی کلاسیک نوع کاتاتونیک ،اختلال بارز در عملکرد حرکتی است که ممکن است به صورت بهت ،منفی کاری ،جمود یا عدم انعطاف،تحریک یا انتخاب حالت ویژه ظاهر شود.
– ماندن در کنار مدد جو و مصاحبه با مددجو به طریقه آرام و در یک محیط آرام و بدون استرس. ۵-اشتغال(افزایش میزان آن در افراد بیکار،بازنشسته و اخراج شده از کار). – به نظر میرسد ازدواج کردن و بچه دار شدن به میزان قابل توجهی خطر خود کشی را کاهش میدهد. ۳۵%بستگان درجه اول بیمار ان مبتلا به اختلال وسواسی-جبری دچار این اختلال هستند. فوبی اجتماعی سالها ادامه میابد و به تدریج در اواسط عمر بهبود پیدا میکند.
این شامل فراهم کردن محیطی آرامشبخش، اطلاعرسانی دقیق درباره بیماری و درمانها، ارزیابی و نظارت بر علائم بیماری و راهنمایی در مورد روشهای مدیریت است. پرستاران مسئولیت نظارت و مدیریت داروها و درمانهایی که بیماران با اختلالات عصبی و روانی دریافت میکنند را بر عهده دارند. آنها باید از صحت انجام دستورات پزشکی، مصرف دقیق داروها، نظارت بر عوارض جانبی و پاسخ به سوالات بیماران در مورد درمانها و داروها کمک کنند. رشته روان پرستاری یکی از تخصصهای مهم و رو به رشد در حوزه سلامت است که با افزایش نیاز به خدمات سلامت روانی، جایگاه ویژهای در جامعه پیدا کرده است. با تحصیل و کسب تجربه در این رشته، میتوانید به عنوان یک روانپرستار مؤثر، در ارتقاء سلامت روان جامعه و کمک به بیماران با مشکلات روانی نقش ارزشمندی ایفا کنید.
یکی از وظایف اساسی پرستاران اعصاب و روان، مراقبت مستقیم از بیماران است. این مراقبتها شامل کمک به نیازهای اولیه مانند بهداشت شخصی، تغذیه و نظافت بیمار میشود. علاوه بر این، پرستاران در انجام مراقبتهای تخصصیتر نظیر تزریق دارو، نظارت بر وضعیت سلامت جسمانی، انجام تمرینات فیزیکی و مراقبت از زخمها نیز مهارت دارند. پرستاران اعصاب و روان بخشی از تیم درمانی هستند که با سایر متخصصان سلامت مانند روانپزشکان، روانشناسان و متخصصان اعصاب همکاری میکنند. این همکاری موجب ارتقاء کیفیت مراقبتهای درمانی و رسیدن به نتایج بهتر در فرآیند درمان بیمار میشود.
خطر خودکشی در بستگان درجه یک بیماران روانی که خودکشی میکنند حدود ۸ برابر بیشتر از بقیه گروه هاست. علائم بیماری میتواند در طول زمان نوسان داشته باشد و یا در اثر استرس شدت یابد.به طور کلی حدود ۳۰%کامل بهبود میابند،۴۰%با علائم خفیف و ۲۰%با علائم متوسط باقی میمانند،۱۰% نیز بدون تغییر باقیمانده یا بدتر می شوند. سیر اختلال معمولا مزمن است حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد بهبود قابل ملاحظه و ۴۰ تا ۵۰ درصد بهبودی نسبی پیدا میکنند و حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد بیماران بدون بهبود باقی میمانند و یا حتی علائم آنها شدیدتر میشود. سبب شناسی فوبی اجتماعی مشخص نیست.علائم غالبا در اواخر بلوغ آغاز میگردد.فوبی اجتماعی در بین افرادی که دلواپسی دارند و بعد از یک حادثه استرس زا شایعتر است. این بیماران معمولا از مکانها و موقعیت های اجتماعی باز میترسند.اگرو فوبیا به صورت زود هنگام یا در اواسط دهه دوم شروع میشود(۲۰سالگی).شیوع این اختلال در زنان ۲ برابر مردان است. مهمترین درمان در اسکیزوفرنی میباشد.از آنتی سایکوتیکها ی تیپیک و آتیپیک استفاده میشود،از داروهای دیگر نظیر لیتیوم،پروپرانول(ایندرال)،بنزودیازپین ها،والپروات سدیم و کاربامازپین نیز استفاده میشود.
مراحل و شیوه های پرستاری از بیماران اعصاب و روان
آن ها، مهارتهای مشاوره و تحلیل مسائل را دارند و با بیماران در ارتقاء روابط بین فردی، مدیریت استرس، تغییر رفتار و ایجاد سبک زندگی سالم کمک میکنند. مراقبتهای روان پرستاری اسکیزوفرنی نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی بیماران دارد. پرستاران باید برای ارتقاء روحیه و احساس امنیت بیماران تلاش کنند و به آنها کمک کنند تا بتوانند بهترین نسخه از خود را به نمایش بگذارند. برای اشنایی با گرفتن شرح حال و نگارش گزارش پرستاری در دیگر بیماران کلیک کنید. پرستار بیمار اعصاب و روان سابقه کار در مراکز درمانی، بیمارستانها، مراکز تحقیقاتی و مشاوره داشته است. بسیاری از این بیماران نیاز به مصرف داروهای خاص دارند که ممکن است به کنترل علائم بیماریهایشان کمک کند.
بیماری «بولیمیا» همچنین میتواند منجر به پدیدار شدن بیماریهای دیگری از جمله کم آبی بدن، عدم تعادل الکترولیت، فرسایش لثه و دندان، ناباروری و غیره شود. این بیماری اولین بار در سال ۱۹۷۷ میلادی توسط دکتر جرالد راسل، زمانی که در بیمارستان سلطنتی لندن مشغول به کار بود، شناسایی شد. ما برند مدکلیپس را نامگذاری کردیم، تا نوری دیگر را در سیستم درمانی کشور عزیزمان ایران روشن کرده باشیم. اسکیزوفرنی به چندین نوع تقسیم میشود، که از جمله آنها میتوان به اسکیزوفرنی پارانوئید، اسکیزوفرنی کاتاتونیک و اسکیزوفرنی نوع مختلط اشاره کرد. تمامی حقوق این سایت، متعلق به شرکت خدمات پرستاری سلامت اول میباشد.
پرستاری روانپزشکی شاخهای از پرستاری است که بر مراقبت از افراد مبتلا به اختلالات روانی و رفتاری تمرکز دارد. پرستاران روانپزشکی در کنار روانپزشکان، روانشناسان، مددکاران اجتماعی و سایر متخصصان سلامت روان، نقشی اساسی در ارائه مراقبتهای جامع به این افراد ایفا میکنند. پرستاری از بیماران اعصاب و روان میتواند به کاهش هزینههای بهداشتی و بهبود فرآیند درمان کمک کند. با ارائه مراقبتهای مناسب و به موقع، نیاز به بستری شدن در بیمارستان کاهش یافته و بیماران سریعتر بهبود مییابند. پرستاران روانی و عصبی در تیمهای درمانی متشکل از روانپزشکان، روانشناسان و متخصصان اعصاب فعالیت میکنند.
لازم به ذکر است بدانید افرادی که در این رشته مشغول تحصیل هستند دارای تبحر و مهارت کافی در زمینه مراقبت های پرستاری به افرادی است. به معنی جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات برای رسیدن به تشخیصهای پرستاری است. به طور کلی از دو بخش اخذ تاریخچۀ روانپزشکی و معاینۀ وضعیت روانی فعلی بیمار تشکیل شده است. فرآیند پرستاری روشی سیستماتیک و علمی در حرفۀ پرستاری برای ارائه مراقبتهای پرستاری است. هدف از فرآیند پرستاری، شناسایی عکسالعمل های مددجویان به مشکلات بالفعل و بالقوۀ تهدیدکنندۀ سلامتی و برنامهریزی و انجام مراقبتهای پرستاری در راستای رفع نیازهای مددجو میباشد. تعداد کل واحد هایی که دانشجویان کارشناسی ارشد روان پرستاری باید بگذرانند 32 واحد است که از این تعداد 28 واحد دروس تخصصی و 4 واحد مربوط به پایان نامه می باشد.
این پرستاران با درک نیازهای خاص سالمندان و فراهم کردن حمایتهای لازم، میتوانند به حفظ سلامت و خوشحالی این افراد کمک کنند. انتخاب یک پرستار مناسب با ویژگیهای اخلاقی و جسمانی مطلوب، میتواند تأثیر بسزایی بر زندگی سالمند و خانوادهاش داشته باشد. همچنین توجه به حقوق و شرایط کاری پرستاران نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که این امر میتواند به افزایش انگیزه و کیفیت خدمات آنها منجر شود. با کمک گرفتن از شرکت خدمات پرستاری کیان مهر در تهران می توانید با خیال راحت در تمامی مدت قرارداد، نیاز به پرستار سالمند را برطرف نمایید. در نهایت، توجه به نیازهای سالمندان و پرستاران میتواند به بهبود کیفیت زندگی همه اعضای خانواده کمک کند. بازار کار و آینده شغلی روان پرستاری در ایران به دلیل افزایش آگاهی و نیاز روزافزون به مراقبتهای سلامت روان، روند رو به رشدی دارد.
علاوه بر بیمارستانها، روانپرستاران میتوانند در نقشهایی مانند آموزش، مشاوره، و حتی پژوهش در حوزه روانپرستاری فعالیت کنند. با افزایش آگاهی و نیاز به خدمات روانشناسی در جامعه، انتظار میرود که فرصتهای شغلی این حرفه به مرور بیشتر شود. روانپرستاران بتوانند با پیشرفتهای علمی و آموزشی، مهارتهای خود را بهروزرسانی کرده و در جایگاههای شغلی بهتری قرار بگیرند. روانپرستاران با انجام این وظایف، نقش مؤثری در فرآیند درمان و بهبود کیفیت زندگی بیماران دارای مشکلات روانی ایفا میکنند. شایان ذکر است بدانید در اکثر کشورها این پرستاران، بزرگترین تیم حرفه ای و مجرب هستند. پرستاران با آموزش های مناسب می توانند در ارتقای سلامت روحی و روان افراد و همچنین پیشگیری و درمان اختلالات روانی نقش مهم و موثری ایفا نمایند.
گاهی اوقات نیز ممکن است که روانپزشک یک داروی ضد روان پریشی را برای چنین بیماری تجویز کند، اما با دوز کمتری نسبت به بیماران اسکیزوفرنی. برای درمان پرخوریهای عصبی که با نام «بولیمیا» نیز شناخته میشوند، باید اهمیت ویژهای برای مراقبتهای روانپزشکی و روانشناختی قائل شد. کشورهای توسعهیافته مانند آلمان، کانادا، استرالیا و ایالات متحده به دلیل کمبود پرستار، نیاز زیادی به پرستاران ماهر دارند. مهاجرت به این کشورها معمولاً نیازمند داشتن مدرک معتبر و تجربه کاری کافی است. بسیاری از این کشورها برنامههای مهاجرتی ویژهای برای پرستاران دارند که شامل ارزیابی مدارک، آزمونهای زبان و تأسیس پروندههای مهاجرتی است. این تغییرات باعث میشود که حرفه پرستاری در آینده نهتنها از نظر نیاز بازار کار، بلکه از نظر تنوع تخصصها و فرصتهای شغلی، رونق بیشتری داشته باشد.
{ایجاد حساب جدید!
|}جهت اطلاع از اخبار استخدام دانشگاههای علوم پزشکی در سایت ایران استخدام کلیک نمایید. ۱- وجود هذیان و سایر اختلالات روانی مشابه را در مددجو ارزیابی کنید. اختلالات خلقی را میتوان به انواع اختلال افسردگی اساسی ،اختلالات دو قطبی،اختلال دیس تایمیک،اختلال سیکلو تایمیک و اختلال خلقی ناشی از وضعیت های جسمی و مصرف مواد طبقه بندی نمود . در ۱۰ سال آینده، این دوره در کشور، از لحاظ استانداردهای ملی و منطقه ای در شاخصهای توسعه سلامت روانی در سطح فرد، خانواده و جامعه شاخصهای آموزشی و پژوهشی، در منطقه در ردیف کشورهای مطرح خواهد بود. یکی دیگر از تکنیکهای مؤثر در آرام کردن بیمار، ارائه راه حلهای قابل اعتماد برای کاهش ترس و اضطراب است.
در مواقعی که بیمار به دلیل انتظار یا دیگر دلایل دچار عصبانیت میشود، پرستار باید توانایی آرام کردن بیمار را داشته باشد. در این شرایط، بهترین رویکرد این است که پرستار با بیمار در مورد دلایل ترس و اضطراب صحبت کرده و به او کمک کند تا آرام شود. در محتواي تفکر، فکر خودکشی، فکر دیگر کشی، هذیانها، اشتغالات ذهنی، ترسها و وسواسها مورد بررسی قرار می گیرد. تجلی خارجی و ظاهري هیجان فرد می باشد و همان چیزي است که در چهره بیمار و حالت بدن او مشاهده میگردد. نکته مهم دیگر در بررسی عاطفه بیمار توجه به تناسب عاطفه با خلق بیان شده بیمار و شدت آن می باشد.
طبقه بندی در روانپزشکی ، به منظور مرتب کردن و نظم دادن به تنوع وسیع پدیده هایی که در کار بالینی مشاهده میشود، به کار گرفته میشود. در طبقه بندی ، اختلالات روانی که ویژگی های بالینی مشابهی دارند، در یک گروه قرار میگیرند و به این طریق، میتوان درمان مناسبی را طرح ریزی نمود و پیش آگهی احتمالی را حدس زد. در ابتدا لازم است بدانید رشته پرستاری در دوره ارشد دارای گرایش های بسیاری است. این رشته ترکیب و تلفیقی از آموخته های آموزشی و بکارگیری اصول ارتباطات انسانی و برخی نظریه های روان پرستاری است. پرستار باید با ارزیابی دقیق بیمار و بررسی سابقه پزشکی و روانشناختی او، به شناسایی نیازها و مشکلات اصلی بیمار بپردازد. این فرآیند شامل مصاحبه با بیمار و خانوادهاش و بررسی سوابق پزشکی و داروهای مصرفی است.
وب سایت اصلی